1 April!

1 april!
Lege batterijen in de afstandsbediening, bakboter in een shampoofles, vershoudfolie op de wc bril, etc. Heb jij vandaag ook al de vreemdste dingen gezien? Maak je geen zorgen het is gewoon 1 april! De dag waarop jong en oud de kans krijgt om grappen uit te halen. Zo zien we de gekste dingen verschijnen. Dit van bedrijven, kranten en bekende personen. Iedereen doet mee aan deze eeuwenoude traditie. Dus laat je zeker niet beetnemen!

De jongsten onder ons zijn wel enorm in de ban van grappen en halen dan ook de zotste kattenkwaad uit op 1 april! Soms met wel zeer pijnlijke gevolgen… Dus hou zeker een extra oogje in het zeil. Moest er iemand toch een wond weten oplopen aan de hand van een verkeerd gelopen grap. Dan kan je deze best zo snel mogelijk verzorgen!

Hoe verzorg ik best mijn wond?
Bij een kleine snij- of schaafwond, reinig je de wond eerst heel goed, dit kan met stromend water of met wat Flamirins®. Vervolgens dep je de wond voorzichtig droog met een proper doekje. Breng een wondhelende verzorging aan zoals Flamigel® die de wond vochtig houdt om de genezing van de wond te versnellen. Doe dit 1 tot 2x per dag tot de wond volledig hersteld is. Bedek indien nodig de wond met een steriel niet inklevend verband/pleister om je extra te beschermen.

Laat je niet foppen
Zo zijn ze weer klaar om andere gekke stoten uit te halen. Waarschuw hen wel eerst voor de gevaren van 1 aprilgrappen!

En voor de oudsten, laat je niet foppen door vreemde mails, gekke nieuwsberichten of Facebookberichten. Van deze 1 aprilgrappen kan Flamigel® helaas de pijn nog niet van verzachten!