Amai, als ik Flamigel® niet had dan…

Het product dat me redde voor het huwelijk van mijn beste vriendin, zal ik niet snel vergeten!

Een beetje pijn

We hadden besloten om voor het huwelijk met alle bruidsmeisjes nog een dag of twee, drie de zon op te zoeken, zodat we er op de dag zelf mooi gebruind zouden uitzien.

Maar ja, we hadden zoveel plezier en we waren zo druk bezig met de voorbereiding van onze speeches en verrassingen, dat ik volledig vergat me in te smeren met zonnecrème. Plotseling was ik zo rood als een kreeft! En dat is niet zo sexy, uiteraard!

Een herstellende verzorging

Ik was in alle staten! Ik belde naar mijn zus om raad te vragen, en zij had een geniaal idee. “Koop Flamigel[r] bij de apotheek, breng dat 2 tot 6 x/dag aan, en kom voor het huwelijk niet meer in de zon”. Resultaat: ze heeft me behoed voor een ramp. Want dat ik er twee dagen eerder nog uitzag als een kreeft, dat kon niemand meer merken!