De juiste reflex bij kleine dagelijkse letsels!

Iedereen loopt wel eens een klein wondje op: bij het spelen, koken, knutselen, tuinieren, of bij een andere sportieve of andere activiteit. Het belangrijkste is dat je daar correct op reageert! Hoe dan?

Snijwonden, schaafwonden, schrammen en brandwonden zijn kleine wonden die zeer vaak voorkomen. Ze genezen het beste als je snel en correct reageert. Leer jezelf de Flamigel[r]-reflex aan!

Wat is de Flamigel[r]-reflex?

Dat is gewoonweg de reflex om elk wondje onmiddellijk te verzorgen met Flamigel[r], om de wond te helpen zo snel mogelijk te genezen zonder korstvorming! Flamigel[r] is dé nummer 1 voor wondverzorging. Het biedt immers alles wat je nodig hebt om de huid te beschermen en te herstellen en om littekens te voorkomen. Zijn complete formule creëert een ideale wondomgeving, die ervoor zorgt dat de huidcellen sneller groeien en de wond sneller geneest.

Het geheim? Zijn hydrogel-effect dat droge wonden hydrateert, en zijn hydrocolloïdeffect dat het overtollige vocht van vochtige wonden absorbeert. Met Flamigel[r] is een wond dus nooit te droog of te vochtig. Dat betekent dat zij kan genezen in optimale omstandigheden.

Altijd bij de hand, thuis en onderweg

Wil jij ook de Flamigel[r]-reflex aannemen? Zorg er dan voor dat je altijd een tube bij de hand hebt: thuis, op vakantie, tijdens een wandeling, in de auto, in je handtas en in je sporttas. Da’s wel zo handig!  Bovendien hoef je Flamigel[r] niet in de koelkast te bewaren maar vergeet wel niet te bewaren onder 25°C.