De perfecte oplossing voor een geschuurde huid

Al sinds mijn kindertijd schuren mijn dijen tegen elkaar. Dat zorgt vaak voor brandwonden op zomerse dagen of tijdens het sporten.

Preventieve behandeling

Ik denk dat ik intussen zowat alles heb geprobeerd om brandwonden te voorkomen, van talkpoeder en vette zalfjes tot speciale crèmes om schuring of opwarming van de huid tegen te gaan… Een wondermiddel heb ik helaas nog niet gevonden.

Een legging of panty helpt wel, maar is helaas ook niet altijd ideaal. Ik heb gelukkig wel een oplossing gevonden om de schade te beperken en te herstellen.

Flamigel[r] – mijn beste vriend

Na het sporten neem ik een douche en dep ik mijn huid zorgvuldig droog. Ik breng een laagje Flamigel[r] aan om mijn huid te kalmeren en pijn te voorkomen. De gel is echt een wondermiddel om schuurwondjes te verzachten en te herstellen!

Ik gebruik de gel ook wanneer ik een rok of short draag in de zomermaanden. ‘s Avonds voor het slapengaan smeer ik wat gel op de schuurwondjes en trek ik een katoenen legging of short aan. ‘s Morgens voelt mijn huid weer heerlijk zacht aan.

Bedankt, Flamigel[r]!