Een ongelukje tijdens het spelen? Tijd voor de Flamigel®-reflex!

In de tuin spelen, rennen, springen en schommelen… kinderen zijn er gek op! Het is een plezier om hen zo actief bezig te zien, maar ja, je kan natuurlijk geen omelet bakken zonder eieren te breken.

Van spelen komt kwelen!

Mijn beurt

Spelletjes monden maar al te vaak uit in traantjes en gehuil. Meestal niets ernstigs, hoor: ruzie, een val, een pijntje, een schaafwond. Sinds mijn buurvrouw mij twee jaar geleden een tube Flamigel[r] toestak, heb ik geleerd me er niet te druk over te maken… En dat is een hele opluchting, voor iedereen! Dit product is meer dan een huismiddeltje! Deze gel prikt niet, kleeft niet, verzacht de pijn bijna onmiddellijk, en bovendien herstelt hij de huid sneller dan je zou verwachten. Bovendien verhindert hij de vorming van korstjes, en ook dat is een echt voordeel. Comfort en geen littekens, dank u Flamigel[r]!