Een op-en-top gezellige sfeer

Zodra de dagen korter worden, creëer ik graag wat extra sfeer in huis met lichtjes en kaarsen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Ik ben altijd extra oplettend en voorzichtig met kaarsen, zodat ik me niet brand terwijl ik ze aansteek of verplaats. Laatst was ik duidelijk minder aandachtig toen ik een lamp moest vervangen.

De lamp knipperde al een hele tijd en dus besloot ik om ze te vervangen. Ik nam de lamp zonder nadenken met de volle hand vast, maar – au! – dat was warm. Al mijn vingertoppen waren verbrand …

Een wonderformule

Ik volg sinds de zomer de Facebookpagina van Flamigel[r], en ik herinnerde me dat ik toen ook een tube had gekocht. Het ideale moment om de gel te proberen … En weet je wat? Het is een wonderformule! De gel verlichtte dadelijk mijn knalrode vingers en na drie dagen voelde mijn huid weer als nieuw. Heb jij al een tube gekocht?

Afspraak op de Facebookpagina van Flamigel[r]!