Home sweet home

Zodra de thermometer onder nul zakt, nestelen we ons gezellig voor de open haard. De vlammen die het huis verwarmen en verlichten is uniek. Geniet van de winterse momenten, maar hou het veilig.

Geur, kleur en warmte

De magie van dansende vlammen, de geur van brandend hout en de heerlijke warmte: wie geniet er niet van een gezellig samenzijn bij de open haard? Een haardvuur is de ideale manier om gezellig samen te cocoonen. Maar wie vuur zegt, zegt gevaar! Neem je voorzorgen, zeker als er kinderen in de buurt zijn. Enkele tips: laat geen lucifers binnen handbereik liggen, plaats een veiligheidshek, verbied de kinderen te dicht te komen, de pook te gebruiken of aan te raken, of zonder volwassene in de buurt een nieuw houtblok in het vuur te gooien, enz.

Ondanks alles

Hoe voorzichtig je ook bent, het kan altijd gebeuren dat er vonkjes ontstaan of dat de warmte te intens wordt. Brandwonden komen regelmatig voor. Het is belangrijk enkele basisregels te volgen en Flamigel[r] bij de hand te hebben. Loop je toch een brandwond op? Verwijder je zo snel mogelijk van de warmtebron, houd het verbrande lichaamsdeel onder lauw water (15°C, gedurende 15 minuten), en breng Flamigel[r] aan om de pijn te verlichten en de huid te herstellen. De gel vervolgens één tot twee keer per dag aanbrengen (max. zes keer per dag).

Flamigel[r] is een hydraterende gel die tot 40% sneller verlicht, herstelt en geneest. Zowel in de zomer als in de winter te gebruiken