Ik reis graag licht

Citytrips, vakanties, reisjes naar de zon: ik ben er gek op. Maar vraag me niet om een grote koffer mee te sleuren, ik reis graag licht.

Wat zit er in mijn koffer? Alleen het hoogst noodzakelijke, en niets meer…

Het hoogst noodzakelijke, meer niet…

Ik berg mijn koffer nooit al te ver op. Zodra de gelegenheid zich voordoet, grijp ik de kans en ben ik weg! Eén of twee bikini’s, enkele lichte jurkjes, flipflops, schoenen met hoge hakken, een jeans, een short, ondergoed, een paar T-shirts en ik kan alles aan.

En in mijn toiletzak?

Zeep, shampoo, tandenborstel, tandpasta, deo, mascara, make-up remover, lippenstift, zonneproducten en vooral mijn tube Flamigel[r]. Die gaat mee op al mijn reizen, dichtbij en ver weg. Flamigel[r] is het veiligheidspaspoort van mijn huid. Geen sprake van dat ik die thuis zou laten.