Joepie, op sneeuwklassen!

Met de hele klas gaan skiën, dat belooft een fantastische vakantie te worden! Veel ouders zijn stiekem een beetje ongerust, maar paniek is niet nodig als er ook een tube Flamigel[r] in de bagage zit.

Mooie herinneringen in overvloed

Wie ooit het geluk heeft gehad om met de school op sneeuwklassen te gaan, bewaart daar meestal mooie herinneringen aan voor de rest van zijn leven. En terecht! Op sneeuwklassen gaan, betekent in alle vrijheid en onbezorgd samen met je vrienden genieten en op ontdekking gaan. De kinderen komen thuis met onvergetelijke indrukken, maar soms ook met onaangename souvenirs.

Want wie wintersport zegt, zegt sneeuw, skiën en zon, maar ook brand- of snijwonden, valpartijen en … traantjes.

Flamigel[r], de ideale partner op de piste

Om het plezierig te houden is het verstandig om de ‘eerste hulp bij gestuntel’ niet te vergeten. Een zonnesteek komt het vaakst voor. Kinderen zijn zo enthousiast als ze samen met vrienden gaan skiën, en vergeten daardoor vaak om zich in te smeren met zonnecrème. Voor de begeleiders is het lastig om iedereen constant te controleren. Resultaat: door de weerkaatsing van het zonlicht op sneeuw op grote hoogte loop je gemakkelijk een zonnesteek op.

Door wrijving met kou kan je kind snij-, schaaf- en brandwonden oplopen: bij een valpartij, bij het leren nemen van de skilift, door een handschoen kwijt te spelen of met het gezicht of handen langs de sneeuw te schuren.

Op deze leeftijd genezen dergelijke huidwondjes gelukkig vrij goed, zeker als je Flamigel[r] in de buurt hebt. Deze gel is ideaal om de huid te kalmeren en te herstellen. Flamigel[r] versnelt de celgroei en optimaliseert de wondheling zonder een korst te vormen.

Daardoor blijven minder littekens achter. Flamigel[r] helpt dus ook een handje om mooie herinneringen te bewaren aan je sneeuwklassen.