Joggen en zonnebrand

Niets zo fijn als lekker hardlopen als de zon schijnt. Maar hoe snel je ook loopt, aan die gevaarlijke zonnestralen kan je niet ontsnappen. We moeten onze huid dus goed beschermen …

Die eerste zonnestralen zijn gevaarlijker dan je zou denken. Loop op die eerste mooie lentedagen niet zomaar in short en T-shirt zonder je in te smeren: je loopt het risico je te verbranden!

Dat gebeurt sneller dan je denkt…

Een half uurtje joggen in de zon is al voldoende om zonnebrand op te lopen! Je kunt dus maar beter geen risico nemen. Smeer blootgestelde lichaamsdelen (gezicht, armen, benen…) in met zonnebrandcrème met een voldoende hoge beschermingsfactor (afhankelijk van je huidtype). Blijf je insmeren, ook al ben je al bruin. Bij het lopen zweet je, en dan neemt het risico op zonnebrand toe.

Loop je toch zonnebrand op, ga dan voor de Flamigel[r]-reflex!

Ben je vergeten je in te smeren en heb je zonnebrand opgelopen? Geen paniek, Flamigel[r] helpt je je beschadigde huid snel te herstellen!

Breng 2 tot 6 x/dag een dikke laag aan. De gel verzacht, verfrist en herstelt de huid in slechts enkele dagen. Houd dus altijd een tube binnen handbereik!