Matchbal

Ik wilde fit het nieuwe werkjaar inzetten en dus besloot ik mijn zomers tennisritme weer op te pikken. Maar ik ben misschien wat te enthousiast geweest…

Erik liet zich meeslepen door zijn passie en is flink gevallen.

Zomerritme

Ik ben een tennisliefhebber en heb afgelopen zomer echt mijn hart kunnen ophalen. Door het werk, de kinderen en allerlei verplichtingen kwam ik al een hele tijd niet meer toe aan mijn favoriete sport. Na een zonnige vakantie van twee weken was ik in topvorm en voelde ik me als herboren.

Toen ik weer aan het werk moest, was ik vastbesloten me niet meer te laten gaan. Ik nam een abonnement en speelde twee avonden per week tennis!

Aan enthousiasme geen gebrek

Ik trainde veel, speelde heel wat wedstrijden en won ook regelmatig. Ik amuseerde me geweldig tot de avond waarop ik, in mijn enthousiasme om te winnen, op de synthetische ondergrond van het veld een spectaculaire val maakte, met als gevolg een brandwond over mijn hele dijbeen. Ik had gelukkig niets gebroken, maar mijn been deed flink pijn!

Mijn vrouw vond het best grappig, maar bracht thuis meteen een dikke laag Flamigel[r] aan. De gel voelde heerlijk fris aan en de pijn trok meteen weg. Een magisch product!

Enkele dagen later was mijn been genezen. Ik heb intussen weer het tennisveld opgezocht, maar pak het nu toch wat rustiger aan…