Met de kinderen naar een afgelegen plek

In de zomer zoek ik het liefst van al de natuur op, ver weg van alles, om te kunnen ademen en me te herbronnen. Ik neem de kinderen mee, en dat betekent dat ik ook enkele voorzorgen moet nemen.

Flamigel[r]: altijd de geschikte bescherming, ook midden in de natuur.

Op alles voorbereid

Wandelingen in de wijde natuur zitten vaak boordevol kleine verrassingen. Schrammen, kleine snijwondjes en zonnebrand zijn nooit echt ver weg wanneer je op avontuur gaat. Omdat je alles zelf moet meedragen, neem ik alleen het strikte minimum mee. In mijn EHBO-tasje zitten pleisters, een ontsmettingsmiddel, een pincet, verband, een paar specifieke geneesmiddelen en een tube Flamigel[r].

Meer niet, maar hiermee kan ik bijna elk wondje verzorgen.

Ideaal voor een rustige en geslaagde vakantie.