Mijn kind is een echte waaghals

Hij kan niet stilzitten, wil altijd alles proberen en onderzoeken … en doet zich dan ook geregeld pijn.

Maar sinds ik Flamigel[r] ontdekt heb, maak ik me veel minder zorgen. Ik heb immers alles bij de hand om de pijn te verlichten en om snel de wond te verzorgen. En jij?

Voordien zat ik vaak met mijn handen in het haar: al die kleine schrammen en schaafwonden met korsten die lelijke littekens achterlieten op de huid van mijn kleine jongetje… Ik voelde me verantwoordelijk. Gelukkig raadde mijn apotheker me aan Flamigel[r] te gebruiken en sindsdien ben ik de koningin van de pijntjes!

Praktisch en efficiënt

Ik heb altijd een tube bij me, je weet maar nooit! De wondhelende gel is gemakkelijk aan te brengen, kleeft niet in de huid, is niet vet en geeft ook geen vlekken. Bovendien helpt deze de huid sneller te genezen zonder dat er een korst gevormd wordt. Handig! En doordat de wond sneller heelt, blijft er op de huid geen enkel litteken over.

Ik raad het aan al mijn vriendinnen aan. Ik ga nu de deur niet meer uit zonder een tube Flamigel[r] in mijn handtas.