Mijn papa is de beste

Bloed, tranen, gehuil of pijn: er is niets dat mijn papa kan afschrikken. Hij weet altijd precies wat hij moet doen als mijn broer of ik ons kwetsen. Mijn papa is de allerbeste papa van de hele wereld!

Papa full option:

Het manusje-van-alles

Als je het plotseling helemaal alleen moet rooien met je kinderen, dan kan je na een tijdje gewoon alles. Je kan niet met de handen in het haar blijven zitten! En als er dan een product bestaat dat mij het leven makkelijker maakt, dan sta ik natuurlijk als eerste in de rij. Daarom heb ik altijd Flamigel[r] in de buurt, zowel thuis als op vakantie of op weekend. Ik vertrek niet meer zonder! En met mijn jongens is dat geen overbodige luxe. Ze vallen met de fiets, komen met geschaafde knieën van de voetbaltraining en vinden telkens weer een manier om zich pijn te doen. Kleine wondjes zijn hier bijna dagelijkse kost.

Mijn mascotte

Een laagje Flamigel[r], een kus en een knuffel: daarmee is het grootste leed meestal al voorbij. Flamigel[r] verlicht de pijn snel, kleeft niet in de wond, verfrist en zorgt er bovendien voor dat de wond geen korstjes maakt en geen lelijke littekens achterlaat. Geef toe: ik heb die titel van beste papa ter wereld toch gewoon verdiend?