Mijn stijltang heeft lelijke sporen nagelaten

Ik heb een stijltang gekregen voor mijn verjaardag. Nu kan ik regelmatig van look veranderen en naar hartenlust variëren met mijn kapsel, van supersluik tot fris en origineel.

Bijna gebrandmerkt …

Ik was zo enthousiast dat ik meteen aan de slag ben gegaan zonder eerst de gebruiksaanwijzing of de veiligheidsinstructies te lezen. Dat had ik beter wel gedaan want dan zou ik zeker mijn nek niet hebben verbrand! Een stijltang is eenvoudig in gebruik, maar vraagt toch wat extra aandacht. Gelukkig heb ik lange haren en heeft niemand die rode vlek gezien. Helaas heb ik ze wel gevoeld …

Het advies van mama

Zodra ik die lelijke brandwond zag, belde ik lichtjes in paniek naar mijn moeder. Zij raadde me aan om een tube Flamigel[r] te halen bij de apotheek. Ze had weer eens gelijk: ik bracht de gel een paar keer per dag aan en intussen is de wond mooi genezen zonder korstvorming.

Bedankt, mama! Bedankt, Flamigel[r]!