Onontbeerlijk in de EHBO-kit

Klein en groot: iedereen heeft wel eens een ongelukje. Je hebt je verbrand in de keuken, je gesneden tijdens het scheren, je knie geschaafd of je hand opengehaald in de tuin of aan het strand: niemand ontsnapt eraan! Het is dan ook handig om een goed product in je EHBO-kit te hebben. Wat mag er niet ontbreken? Flamigel[r] natuurlijk.

Zowel thuis als op vakantie, bij het wandelen of op kantoor, kun je maar beter een goed product bij de hand hebben. Zo kan je snel en doeltreffend hulp bieden!

Ook kleine letsels kunnen erg hinderlijk zijn

Kleine wondjes zijn dan misschien niet ernstig, ze kunnen best lastig zijn in het dagelijkse leven. Vaak hopen we maar één ding: dat ze zo snel mogelijk genezen! Dat komt goed uit want met Flamigel[r] gaat de wondheling tot 40% sneller, doordat het product korstvorming voorkomt en de celregeneratie bevordert. Als je geregeld de gel aanbrengt, geef je je huid alles wat zij nodig heeft om in de beste omstandigheden te genezen. En dat betekent dat je wondje al na enkele dagen genezen zal zijn!

Onontbeerlijk manusje-van-alles

Als je één product moet kiezen dat je altijd bij je hebt, kies dan Flamigel[r].

In je handtas, babyverzorgingstas, sportzak, weekendtas: je vindt altijd wel een plekje voor de ‘nummer 1 in wondverzorging’. (Onder 25° bewaren)