Samen aan tafel

Gezellig en lekker eten met familie of vrienden is helaas niet altijd zonder gevaar …

Van fondue tot raclette, pannenkoekenplaat en steengrill

Toestellen om gezellig samen te koken zijn vaak populair onder familie en vrienden. Er gaat dan ook niets boven een raclette-oven, een fondueset, een pannenkoekenplaat of een steengrill voor een feestelijke gelegenheid met een uitgebreid gezelschap of een geïmproviseerde maaltijd. Klein en groot zijn er dol op, en de gastvrouw kan gezellig mee aan tafel!

Niet zonder gevaar

Helaas brengt die gezelligheid aan tafel ook de nodige gevaren met zich mee. Iedereen eet op zijn eigen tempo, schotels worden doorgegeven, platen warmen op, vorkjes en ander eetgerei worden uitgewisseld, iedereen amuseert zich … De aandacht verslapt, terwijl een fondue, raclette, steengrill of pannenkoekenplaat steevast gepaard gaat met spatten, heel veel warmte, hete vloeistoffen, en kokende schotels en platen. Het gevaar op brandwonden is dan ook nooit ver weg. Neem daarom geen enkel risico en houd altijd een tube Flamigel[r] binnen handbereik zodat je met een gerust hart kunt genieten!

De hydroactieve colloïdale gelformule heeft een verfrissend effect en verzacht meteen de pijn, terwijl de gel ook het vernieuwingsproces van de huidcellen bevordert voor een snelle genezing. Flamigel[r] is vrij verkrijgbaar bij de apotheek.