Onze beste tips voor jou

Schaafwond?

Breng tot 2x per dag Flamigel® aan voor een snelle genezing! Bekijk hier de tips van Flami.

Brandwond?

Flamigel® verkoelt en hydrateert de huid voor een snelle genezing! Bekijk hier de tips van Flami.

Zonnebrand?

Flamigel® verkoelt en hydrateert de huid voor een snelle genezing. Bekijk hier de tips van Flami.

TIP #01

Vermijd korstvorming op je wond.

Een korst verhindert de vermenigvuldiging van nieuwe huidcellen. Daarom werkt Flamigel® volgens het principe van vochtige wondheling. Zo geneest de wond tot 40% sneller en verkleint het risico op littekens!

TIP #02

Verzorg schaafwonden met Flamigel®.

Flamigel® is ideaal voor de verzorging van schaafwonden. Breng een laagje Flamigel® aan op een steriel verband (niet rechtstreeks op de wond) en leg het op de wond. Voor je het weet is de wond netjes en genezen.

TIP #03

Voorkom vervelling bij zonnebrand.

Zonnebrand is niet alleen pijnlijk, maar het leidt ook nog eens tot vervelling van de huid. Flamigel® verkoelt de huid en voorkomt vervelling. Zo behoud je je bruine kleurtje langer en is je huid snel hersteld. Maar vergeet de zonnecrème niet. Voorkomen is beter dan genezen!

TIP #04

Was je handen!

Wil je het risico op littekens verkleinen? Was en ontsmet altijd je handen voor je je wond verzorgt. Probeer ook in een schone omgeving de wond te behandelen. Dit, in combinatie met Flamigel®, verkleint het risico op infecties en ontstekingen.

TIP #05

Dek een wond altijd af.

Als een wond wordt blootgesteld aan de lucht zal de wond sneller uitdrogen en de wondheling vertragen. Dankzij zijn hydrocolloïdale formule bedekt Flamigel® de wond. Dit houdt de wond vochtig en versnelt de wondheling.

Wil je meer weten?