Zon, zee, strand… en accidentjes?

Zomer! Vakantie! Naar zee! Het is de periode waarin kinderen de schoolbanken even achterwege laten, uit de zetel springen en buiten kunnen ravotten. Helaas zijn bij al dat zomers enthousiasme accidentjes snel gebeurd.

Wegdromen aan de kust

Wie vakantie zegt, zegt zon, zee en strand. Aan de kust is het niet moeilijk om je te amuseren. Jong en oud kan er op talloze manieren genieten van het mooie weer en de frisse lucht. Je kan er fietsen en gocarten op de dijk, op blote voeten wandelen in het zand, enorme zandkastelen bouwen en nadien een ijsje eten… Ben je al aan het wegdromen? Voor je je zwempak aantrekt en richting kust begint te hollen, zorg je best dat je op alles bent voorbereid.

Gevaar in zicht

De broeierige zon, de vaak strakke wind en het gebrek aan schaduw zorgen ervoor dat je huid makkelijk verbrandt. Vergeet je zonnecrème dus niet! Lees hier hoe je het juiste zonneproduct kiest om je huid optimaal te beschermen.
De zon is niet de enige boosdoener die voor een domper kan zorgen op de strandpret. Schelpen met erg scherpe randen kunnen makkelijk snijwonden creëren op je voeten en wilde avonturen op de zeedijk leiden wel eens tot schaafwonden.

Flamigel® brengt redding

Geen zorgen, je huid verzorgen tijdens en na een bezoekje aan de kust is erg gemakkelijk. En je hebt er slechts één product voor nodig. Je raadt het al, Flamigel® natuurlijk! Ideaal voor de behandeling van eerstegraadsbrandwonden, snijwonden, schaafwonden of zonnebrand. Flamigel® werkt als een spons die overtollig vocht absorbeert en droge wonden hydrateert wanneer nodig. Dit voorkomt korstvorming op de wond, waardoor de wond sneller geneest en de kans op littekens afneemt. Meer informatie over de werking en het gebruik van Flamigel® lees je hier.

En hop, richting kust!