Zorg voor een goeie start van het jaar met Flamigel®

Goede voornemens
Flamigel® wenst jou een geweldig gezond en veilig 2020! Ja, het is die tijd van het jaar… Tijd voor goede voornemens. Iedereen heeft er toch wel zo’n paar. Wat meer gaan sporten, wat meer tijd doorbrengen met je familie, wat gezonder eten.

Boswandeling
Wat denk je ervan om je jaar te beginnen met een mooie boswandeling? Onderzoek wijst uit dat natuur een positief effect heeft op je gezondheid en je geluksgevoel! Heerlijk ontstressen in de natuur. Zo kun je gezond en actief bezig zijn én tijd doorbrengen met je familie!

Winterkwaaltjes
Het kan best koud zijn in de winter dus zorg dat je hierop voorbereid bent door geschikte en warme kleding aan te trekken. Ook kan het erg glad zijn in de winter en is een valpartij ook niet altijd te vermijden. Gelukkig is Flamigel® er om jou te beschermen tegen winterkwaaltjes aan de huid en nare valpartijen wanneer het glad is.

Een goed begin met Flamigel®
Zorg dus voor een goeie start van het jaar en zorg ervoor dat je altijd Flamigel® op zak hebt! Flamigel® werkt als een spons die overtollig vocht absorbeert en droge wonden hydrateert. Flamigel® zorgt hierbij ook nog eens voor een vochtige wondheling. Dit proces voorkomt een korstvorming op de wond. Waardoor de wond een optimale vochtigheidsgraad heeft. Een wond zonder korst geneest dan ook tot 40% sneller en verkleint het risico op littekens.

Samen met Flamigel® maak jij er een prachtig nieuw jaar van!